Zet je in voor MS en doe mee met MS Motion Utrecht

UTRECHT - Zondag 9 september kun je in Utrecht meedoen met het hardloop- en wandelevenement MS Motion dat georganiseerd wordt door het Nationaal MS Fonds. Meedoen met MS Motion betekent dat je je steentje bijdraagt aan een wereld zonder MS.
MS Motion is een uitdagend en gezellig evenement voor iedereen. Het Nationaal MS Fonds gelooft in de kracht van beweging. Zelf MS hebben, iemand kennen met MS of zin hebben in een sportieve uitdaging; er is altijd een goede reden om je in te schrijven voor MS Motion!
Deelnemers van MS Motion maken zich sterk tegen MS door met een fysieke tegenprestatie geld op te halen voor onderzoek naar de genezing van de chronische ziekte MS. Meer geld voor onderzoek is hard nodig, want het aantal MS-patiënten blijft stijgen. In Nederland hebben meer dan 17.000 mensen MS, maar liefst 1 op de 1.000 mensen dus. Ieder jaar komen daar ongeveer 800 mensen bij.
Op het Park Vliegbasis Soesterberg worden diverse routes voorbereid. Deze routes liggen door de bosrijke omgeving van de vliegbasis maar ook op de landingsbaan en langs het Militair Museum. Op de dag van het evenement zijn er tientallen foodtrucks en activiteiten voor kinderen. Inschrijven kan individueel of als team via www.msmotion.nl.

Meer berichten