Logo stadsbladutrecht.nl

Oranje- en Wijkvereniging Oog in Al viert tachtig jarig bestaan

Dit jaar bestaat de Oranje- en Wijkvereniging Oog in Al tachtig jaar. De vereniging viert dit lustrum met een weekend boordevol activiteiten voor jong en oud.

UTRECHT - Het centrale thema van de festiviteiten op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni, is verbinding. Dit thema is gekozen omdat verbinding bijdraagt aan de leefbaarheid, saamhorigheid en gezelligheid in de wijk Oog in Al. De wijkvereniging draagt daar samen met de bewoners van Oog in Al aan bij door al jaren verbindende initiatieven en activiteiten voor en met elkaar te organiseren. Onder leiding van een speciaal geformeerde lustrumcommissie wordt er aankomend weekend door vele buurtbewoners feest gevierd met steun van diverse donateurs en sponsoren en vrijwilligers van de wijkvereniging.   
 
Een greep uit de festiviteiten

Op vrijdag 15 juni start het programma om 20.00 uur en wordt het nieuwe boek over de wijk Oog in Al getiteld 'Onder ons gezegd' gepresenteerd en symbolisch uitgereikt aan de Burgemeester van Utrecht. Gevolgd door interviews met markante personen uit de wijk Oog in Al en een spetterend optreden van de Utrechtse Studenten Big Band. Zaterdag 16 juni staat in het teken van sport. Dan vindt het jaarlijkse straatvolleybaltoernooi plaats en een sportzeskamp voor de jeugd. Deze dag wordt afgesloten met een Lustrum Wijkfeest met een optreden van de 'Leuk dat je er bent band'. Op zondag 17 juni schuiven meer dan 500 buurtbewoners aan bij de lustrum Wijkbrunch en dekt iedereen creatief zijn eigen tafel. Om 15.30 uur wordt het lustrumweekend afgesloten. 
Kijk voor het uitgebreide programma op www.wijkverenigingooginal.nl
 

Meer berichten