Logo stadsbladutrecht.nl


Anne-Wil Blankers, Willeke van Ammelrooy en Renee Soutendijk op het bordes van Kasteel de Haar na de feestelijke opening 'Films & Sterren op De Haar'.
Anne-Wil Blankers, Willeke van Ammelrooy en Renee Soutendijk op het bordes van Kasteel de Haar na de feestelijke opening 'Films & Sterren op De Haar'. (Foto: Kasteel de Haar)

Opening tentoonstelling Films & Sterren op De Haar

Actrices Anne-Wil Blankers, Willeke van Ammelrooy en Renee Soutendijk hebben woensdag samen met gastconservator René Mioch en Barones Alexandra van Zuylen van Nijevelt van de Haar de Tentoonstelling 'Films & Sterren op De Haar' geopend. Onder de aanwezigen waren tal van bekende Nederlanders.

UTRECHT - Vanaf woensdag staat Kasteel de Haar, het grootste kasteel van Nederland, helemaal in het teken van de wereld van films en filmsterren. Gastconservator René Mioch (filmkenner en producent) en Mardou Jacobs (producent) maakten speciaal voor De Haar een tentoonstelling over de sporen die de wereldberoemde sterren van het witte doek op Kasteel de Haar nalieten én hoe het kasteel zelf figureerde in vele producties. Van Caine tot Collins, van Bardot tot Moore.
René Mioch over de tentoonstelling: 'We hebben de tentoonstelling, het verhaal van de Films en Sterren die kwamen logeren, bijna als een documentaire willen produceren. Dus veel filmpjes, foto's en attributen. We leren de Baronessen kennen en horen van hen de verhalen uit eerste hand.'

Kijk voor meer informatie op KasteeldeHaar.nl

Prijzen tentoonstelling Films & Sterren op De Haar, inclusief kasteel- en parkentree: € 16,00 voor volwassenen? | € 10,00 voor kinderen 4 t/m 12 jaar | € 0,00 voor kinderen < 4 jaar?| € 0,00 voor Museumkaart

Meer berichten

Shopbox