Logo stadsbladutrecht.nl


Foto: Pieter van Stein

Netwerkwandeling voor vrouwelijke werkzoekenden in hartje Utrecht

Als werkzoekende raakte Pieter van Stein (45) vrijwillig betrokken bij Stichting Kijk Haar! Een stichting die zich sinds 2015 inzet voor vrouwelijke werkzoekenden van rond de 50 jaar en ouder. Op vrijdag 15 juni vindt er een netwerkwandeling plaats in Utrecht.

In eerste instantie was Van Stein als gastheer verbonden aan de coaching sessies die zij voor de doelgroep verzorgen. Sinds eind 2016 zet hij netwerkwandelingen uit. En sinds de zomer van 2017 doet hij dat wekelijks.

Inmiddels heeft hij meer dan 60 netwerkwandelingen georganiseerd. Er deden al meer dan 160 belangstellenden aan deze vorm van netwerken mee. Sommige dames komen een keer; anderen wandelden al wel 25 keer mee. Iedereen haalt er iets anders uit.

De focus ligt op verbinden en versterken. Veel vrouwelijke werkzoekenden vinden er ook rust en ontspanning en vinden het fijn om even uit hun dagelijkse patroon te worden gehaald en met gelijkgestemden contact te hebben.

Recent kreeg Van Stein mooie respons van deelneemsters:

''Het is erg fijn om af en toe uit je ‘ isolement’ te komen en de focus ergens anders op te richten. In combinatie met een wandeling creëert dat ruimte en rust in je hoofd.'' 

En een andere deelneemster schreef dit: ''Sinds ik met jou wandel ervaar en bekijk ik de dingen op een andere wijze als daarvoor.''

De netwerkwandelingen vonden plaats in Delft, Den Haag, Kijkduin, Scheveningen, Amsterdam, Midden-Delfland en Rotterdam. Daarnaast stonden Vlaardingen, Schiedam, Dordrecht, Gouda, Haarlem en Breda in de kijker.

Op vrijdag 15 juni vindt de netwerkwandeling plaats in Utrecht. Voel je welkom in deze veelzijdige en inspirerende stad! Tijdens deze 63ste netwerkwandeling is er volop ruimte om te netwerken en ervaringen op het gebied van solliciteren en op andere terreinen met elkaar uit te wisselen. In het programma zijn twee tussenstops verwerkt. 

Het verzamelpunt is de bloemenwinkel in de stationshal om 10.30 uur op Utrecht CS. De deelname bedraagt € 3,= De consumpties zijn voor eigen rekening.

Heb je interesse stuur dan voor vrijdag 8 juni a.s. je aanmelding naar Pieter van Stein. Zijn e-mailadres is: pvanstein@upcmail.nl

? Voor deze netwerkwandeling geldt een minimaal aantal deelneemsters van 10. Maximaal 15.

Meer informatie over de inzet van Kijk Haar! is te vinden op www.kijkhaar.nu

Meer berichten