Logo stadsbladutrecht.nl

Nieuw in Utrecht: The Postroom

Utrecht is onwijs leuk. Toch lijken alle uitgaansavonden wel erg op elkaar. En dat kan anders, vinden Mees Gerkema (18) en Vincent van Gorkom (21), studenten Kunst en Economie aan de HKU. Tijd voor iets nieuws in de uitgaansscene: The Postroom. Avonden waarop jonge kunstenaars van verschillende disciplines interactief hun kunsten vertonen, in combinatie met dj´s, drankjes en visuals. Ready for a new experience?

UTRECHT - Gerkema en Van Gorkom organiseren vrijdag 8 juni de eerste editie van The Postroom in Le:en, een oude garage omgebouwd tot Aziatisch restaurant.

Industriële looks

"De industriële looks van Le:en in combinatie met het werk van de performance artists en de beeldende kunstenaars levert een onwijs toffe ervaring op", zeggen de jonge ondernemers.

Interactie

"Een van onze uitgangspunten is interactie. We nodigen het publiek op een leuke manier uit om deel te nemen aan een performance of om zelf kunst te maken tijdens de avond. Ja kan drankjes drinken, dansjes doen en je tegelijkertijd laten inspireren door jong kunsttalent."

Utrechtse kunstscene

Samen met deze creatievelingen werken we aan een bredere belangstelling voor de kunstscene in Utrecht."

Crowdfundingactie

De twee zijn een crowdfundingactie gestart op Voordekunst het platform voor crowdfunding in de creatieve sector. "We zijn hard bezig met de groep kunstenaars om van de eerste avond een bizarre beleving te maken en hopen 2.200 euro op te halen, zodat we de kunstenaars kunnen voorzien van materiaal en logistieke kosten kunnen betalen."

Bijzondere party

Tijdens The Postroom zetten jonge performance artists, beeldend kunstenaars en fotografen gemixt met heerlijke tunes van dj´s en live acts van jong muzikaal talent de meest bijzondere party ooit neer. Wat het collectief van kunstenaars precies in petto heeft, houdt de organisatie nog even geheim. Eén ding is zeker. Deze beleving blijft je bij!

Visuals

Sam Ruiter en Misha Joachimsthal verzorgen de visuals. "Deze gasten mixen live beelden met bestaande beelden en gekke effecten. Het plafond is the limit. De stage wordt master zonder dat je een 3D bril nodig hebt. Ready for a experience?"

Informatie

The Postroom wordt gehouden op vrijdag 8 juni. Liefhebbers zijn welkom vanaf 19.0 uur, de avond duurt tot 02.00 uur. Le:en is te vinden aan Heuvelenoord 140 in Utrecht.

Online

Volg alle nieuwtjes rondom The Postroom op de Facebookpagina:

www.facebook.com/ThePostroom

Meer berichten

Shopbox