Kinepolis trakteert op gratis bier tijdens Dude Day

De wereldberoemde film The Big Lebowski bestaat 20 jaar en keert op The Dude Day (maandag 14 mei) terug in de Nederlandse bioscopen. Tijdens de Kinepolis Bier, Burgers & Blockbuster avond zijn er verse hamburgers en ijskoud bier voor slechts €1,- per stuk! Bezoekers die - net als The Dude - in hun badjas komen, krijgen een gratis biertje om te proosten op zijn verjaardag. Ook is er kans op een gloednieuwe Kinepolis badjas. 

The Big Lebowski is een echte filmklassieker van Academy Award®-winnende filmmakers Joel en Ethan Coen. In de film wordt Jeffrey 'The Dude' Lebowski (Jeff Bridges) aangezien voor een oude rijke man met dezelfde naam en komt daardoor met zijn bowlingvrienden terecht in een wereld vol mysterie en misdaad. De uit de hand gelopen situatie zorgt voor humoristische scènes en spetterende beelden.

De hamburgers bij Kinepolis Groningen, Jaarbeurs Utrecht en Dordrecht worden vers gebakken. In Enschede zijn de hamburgers en het bier €1,50 per stuk. In Utrecht Jaarbeurs is zelfs een potje bowlen mogelijk in de foyer!

Een echte cultfilm, lekkere hamburgers en een ijskoud biertje voor een mooie prijs. Tickets zijn verkrijgbaar via: www.kinepolis.nl

Meer berichten