Eerste filiaal van Robin Baskins in Hoog Catharijne

Van Roberto Gelato tot IJskraam Venezia: Utrecht heeft héél wat fijne spots om een ijsje te scoren. Wat er in Utrecht nog niet was, is een vestiging van 's werelds grootste ijsketen: Baskin-Robbins. Daar is verandering in gekomen, want er is een gloednieuw filiaal van deze ijsgigant geopend in Hoog Catharijne.

De Utrechtse vestiging van Baskin-Robbins is meteen de allereerste van Nederland. Het merk (dat wereldwijd al 7900 vestigingen in 53 landen heeft) is helemaal klaar om ons kikkerlandje te veroveren en wil niet alleen ijssalons openen, maar ook in de diepvrieskasten van supermarkten komen te liggen.

Op woensdag 25 april was de persopening. Bij Baskin-Robbins zijn er heel veel ijssmaken met namen als Very Berry Strawberry en Caramel Honeycomb Candy. In totaal verkoopt Baskin Robbins maar liefst 1300 smaken en een selectie daarvan is vanaf zaterdag 26 april te vinden in het Utrechtse filiaal. Daarnaast is er iedere week een andere special. Naast ijs verkopen ze ook wafels, crêpes en churros, over-the-top gedecoreerde milkshakes en brownies.

Op zaterdag 26 april om 12.00 uur, is Baskins-Robbins officieel geopend. Alle ijsfanaten maakten kans op allerlei prijzen. Zo kreeg elke 31e klant 31 dagen lang een gratis ijsje. Als kers op de (ijs)taart kregen de eerste honderd klanten een jaar lang gratis ijs.

Meer berichten