The Beat Goes On op Slot Zuylen

Aanstaande zondag is het weer Culturele Zondag. Naast leuke (kinder)activiteiten op het kasteelterrein is er in de middag ook een spectaculair optreden van The Beat Goes On, een internationaal award-winnende marching band. Voor het eerst in Nederland!

Noordwaarts

Culturele Zondag is een eendaags (soms tweedaags) cultureel evenement in de stad Utrecht rond een specifiek thema. Allereerst in samenwerking met de Utrechtse culturele instellingen, maar vaak wordt daarnaast samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties binnen en buiten Utrecht, het onderwijs, winkeliers en horeca, al gelang het thema. Dit keer is het thema 'Noordwaarts' waarbij de focus ligt op de gebieden Zuilen, Overvecht en Ondiep. Slot Zuylen doet ook mee aan deze Culturele Zondag. Van 13.00 tot 17.00 uur kan iedereen gratis het kasteelterrein betreden en kennis maken met de geschiedenis van het Slot aan de hand van de speciaal ontwikkelde spoedcursus 'Slot Zuylen van buiten', een poëtische kinderspeurtocht en een knutselactiviteit in het Museumcafé.

The Beat Goes On

The Beat Goes On zal optreden van 14.30 tot 16.00 uur. Deze band komt uit Portland, Oregon en komt voor een aantal exclusieve optredens naar Nederland. Het is opgericht in oktober 2011 en staat bekend om zijn up tempo ritme en vrolijke, energieke, feel-good muziek. Hun slogan is 'More smiles per mile!' en dat maakt deze band ook waar. Het heeft bewezen dat iedereen, van kleine kinderen tot overgrootouders, geniet van hun muziek. Ze spelen bekende, hippe nummers die iedereen zal herkennen.

Voor het eerst in Nederland

De band komt voor het eerst naar Nederland en geeft een exclusief optreden op Slot Zuylen. In 2014 trad de band op in China waar ze mee liepen met het bekende Tourism Fesitval voor meer dan 200 miljoen live- en TV-kijkers. Andere beroemde festivals waar ze ook gespeeld hebben zijn onder andere Calgary Stampede, San Francisco Chinese New Year Parade, San Antonio Fiesta, Seattle Seafair, St. Patrick's Day Parade in Savannah en Fourth of July Parade in Bristol.

Meer berichten