De Matchmaker Ladies Night in de Kinepolis

Een avond heerlijk lachen; dat gebeurt tijdens de Kinepolis Ladies Night die helemaal in het teken staat van De Matchmaker. Op woensdag 18 april kan er genoten worden van de voorpremière van deze Nederlandse romantische comedy vol grappige, gekke en romantische momenten. 

UTRECHT - In De Matchmaker is Chris (Benja Bruijning) een echte levensgenieter en fotograaf. Voor zijn werk reist hij de hele wereld over, maar wanneer hij geen opdrachten meer binnenkrijgt, gaat hij terug naar zijn moeder Marja (Ariane Schluter, bekend van Lucia de B.). Eenmaal thuis komt er een nieuwe opdracht voorbij: een promotiefilm maken voor een datingsite. Als hij zijn single moeder stiekem als hoofdrolspeelster neerzet, blijkt dat ze goed in de markt ligt. Chris gaat als matchmaker aan de slag voor Marja en zo gaat zij haar eigen date-avontuur aan, met alle gevolgen van dien.

Ster van de avond

Tijdens de Ladies Night van Kinepolis krijgen de vrouwen bij binnenkomst een lekker welkomstdrankje en kan er worden geshopt bij stands met accessoires, fashion en beauty. In de zaal worden er prijzen verloot. Daarna wordt de voorpremière van De Matchmaker bekeken. Na afloop van de Ladies Night krijgen de bezoekers ook nog een hippe goodiebag!

Tickets kosten 13,50 euro en zijn te verkrijgen via www.kinepolis.nl.

Meer berichten