Z.o.o. guitar in Slot Zuylen

Er komt  een lenteconcert met Z.o.o. guitar duo in de gobelinkamer in Slot Zuylen. Het belooft een kleurrijk concert te worden tussen de wandkleden!

Geliefd onder concertgangers om hun aansprekende programma's en naadloos ensemblespel, combineert Z.o.o. guitar duo de virtuoze talenten van Australiër Peter Constant en de Nederlandse Marion Schaap. Never a dull moment: een 'Zoo' concert betekent een afwisselende en sprankelende concertervaring. De unieke collectie 'gitaarfamilie' instrumenten - handgebouwde grote en kleine gitaren - zorgt voor een oorstrelend klankpalet. Met een ontspannen podiumpresentatie en toelichting, brengt het duo 'Z.o.o.' de prachtige instrumenten dichter bij het publiek. Van Barok tot Brasil is een muzikale reis door de tijd. Van barok grootmeesters zoals Scarlatti en Bach naar zwoele, swingende muziek uit Brazilië en alles wat er tussen ligt. Een weergave van de vele stijlen en klankkleuren die de gitaar hét meest favoriete instrumenten ter wereld maakt. 

Het concert is op zondag 15 april aan Slot Zuylen, Tournooiveld 1. De aanvang is om 16.00 uur en de entreeprijs is 17,50 euro. Tickets: Reserveren is noodzakelijk en kan via 030-2440255, www.slotzuylen.nl of info@slotzuylen.nl

Bereikbaarheid: Vanuit Utrecht en Maarssen is Slot Zuylen ook bereikbaar met bus 5. Uitstappen halte Oud Zuilen, waarna circa 10 minuten lopen.

Meer berichten