Familiedag op Landgoed Oostbroek

Op de familiedag op Landgoed Oostbroek is voor de kinderen, ouders en grootouders van alles te doen. Na al die activiteiten is het lekker uitrusten op het terras met thee, koffie, limonade en cake én voor de hele lekkere trek is er een poffertjeskraam. 't Winkeltje is open voor informatie over Utrechts Landschap en er zijn allerlei heerlijke streekproducten en cadeautjes te koop.

In de knutseltent maak je van een kleurig washandje een schattig vogelnestje met twee vogeltjes. Over het landgoed kan een puzzelwandeling gelopen worden. Hiermee wordt je kennis van vogels op de proef gesteld. In de boomgaard staan leuke spelletjes en in de sloot kan naar waterdiertjes gezocht worden. Met supersop kan je de grootste zeepbellen maken. De familiedag is op zondag 15 april van 11.00 tot 16:00 uur.

Landgoed Oostbroek ligt verscholen achter het in aanbouw zijnde Prinses Maxima Centrum aan de Bunnikseweg 45a, De Bilt. Een oase van rust tussen drukke snelwegen en het stadsleven. De toegang is gratis. Parkeermogelijkheden zijn beperkt.

Meer berichten