Utrechtsein de finale Secretaresse van het Jaar

De drie finalisten voor de verkiezing 'Secretaresse van het Jaar 2018' zijn bekend. Floor Schliekelmann (Amsterdam, Headroom Assistance), Jolanda Maasakker (Geldrop, SDK Vastgoed bv - VolkerWessels), Mira Wingelaar (Utrecht, Arup bv) zijn door de jury verkozen uit de zes genomineerden om mee te dingen naar de titel die op dinsdag 17 april, aan de vooravond van Secretaressedag, wordt uitgereikt. 

Tijdens de spannende 3e selectieronde presenteerden 6 genomineerde managementondersteuners hun visie op de toekomst van het secretaressevak. Deze drie finalisten wisten de vakjury ervan te overtuigen dat zij 'Fit for the Future' zijn. Op dinsdag 17 april, twee dagen voor Secretaressedag, besluiten jury en publiek tijdens de feestelijke verkiezing in het Miele Experience Center in Vianen wie de 33e 'Secretaresse van het Jaar' wordt. 

Er staat de winnaar een uitdagend jaar te wachten: niet alleen is hij of zij een jaar lang ambassadeur voor het secretaressevak en geeft daarvoor presentaties over het vak aan collega's, bedrijven en overheden, maar ook maken radio- en tv- interviews en (op uitnodiging) aanwezigheid bij de uitblinkerslunch van het Koninklijk Huis deel uit van de activiteiten.
 
Fit for the Future
Het thema van de verkiezing is dit jaar 'Fit for the Future'. De complexiteit en automatisering van processen in het managementondersteunende vak blijft toenemen. Managementondersteuners moeten aan steeds hogere eisen voldoen als het aankomt op kennis en competenties. Het is dan ook van cruciaal belang dat zij zich continu blijven ontwikkelen. Het gaat daarbij met name om de '21st Century Skills': digitale vaardigheden, samenwerken, communicatie, zelfredzaamheid, creativiteit, kritisch denken en sociale en culturele vaardigheden. Ook learning agility speelt hierbij een grote rol. Want we willen ons wel aanpassen, maar kunnen we het ook? De drie finalisten zullen op dinsdag 17 april jury en publiek live overtuigen van hun visie op de toekomst en hoe zij daar invulling aan geven.
 
Het maximum aantal deelnemers voor het bijwonen van de verkiezing is inmiddels bereikt. Aanmelden voor de reservelijst kan via het aanmeldformulier op de website www.secretaressevanhetjaar.nl.

Meer berichten