Brandweerman Sam kom naar Utrecht en neemt zijn vrienden mee.
Brandweerman Sam kom naar Utrecht en neemt zijn vrienden mee. (Foto: VanHoorne)

Win kaarten voor de Familiemusical Brandweerman Sam

Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, staat met zijn brandweerwagen Jupiter op vrijdag 2 maart in Beatrix Theater met de familievoorstelling 'Sam redt het Circus'. En Stadsblad Utrecht mag 4 x 2 kaarten weggeven!

Samen met zijn vrienden beleeft Brandweerman Sam een spannend avontuur in het theater. Dit keer komt het circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles goed voorbereid, maar de ondeugende Norbert Puk weet de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staat Brandweerman Sam met zijn team altijd paraat. Deze voorstelling, met vrolijke muziek, dans en humor, is geschikt voor het hele gezin.

Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Sam en zijn vrienden naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Deze familievoorstelling is vrijdag 2 maart om 11.00 uur bij het Beatrix Theater, Jaarbeursplein 6a in Utrecht. Kaarten kopen via www.stage-entertainment.nl of bel naar tel. 0900-1001030. Info: www.VanHoorne.com/BrandweermanSam

Win kaarten

Twee kaarten winnen? Like en deel ons bericht op Facebook en laat als reactie weten waarom en met wie je graag naar brandweerman Sam wil gaan. Winnaars ontvangen donderdagmiddag een bericht via Facebook.

Meer berichten

Shopbox