Foto: Kasteel de Haar

De Haar zoekt het perfecte plaatje in voorjaarsvakantie

Kasteel de Haar gaat in de voorjaarsvakantie op zoek naar de junior fotograaf van het kasteel. Alle kinderen zijn van harte welkom om het perfecte plaatje van De Haar te maken.

UTRECHT - Aan de hand van verschillende leuke, creatieve opdrachten worden kids uitgedaagd om hun mooiste foto bij of van het grootste kasteel van Nederland te schieten. Dus neem je scherpe blik en je fototoestel (of mobiele telefoon) mee en kom in de vakantie van 17 februari tot en met 4 maart naar De Haar. Wie hét perfecte plaatje van het kasteel weet te maken, wint een Polaroid camera en mag zichzelf 'junior fotograaf van Kasteel de Haar' noemen.

De Haar is een erg geliefd decor voor huwelijken, films en fotoshoots. Al meer dan 125 jaar maken fotografen en filmmakers mooie beelden van het kasteel en zijn fotogenieke park en tuinen. Het perfecte plaatje is alleen nog niet gevonden. Kasteel de Haar vraagt hulp aan alle junior fotografen! Kinderen gaan met behulp van een aantal leuke opdrachten in en rond het kasteel op zoek naar de mooiste plekjes en strijden om de titel 'junior fotograaf van Kasteel de Haar'. De winnende foto zal bovendien een maand lang prijken op de Facebook pagina van het kasteel.

Informatie

De activiteit is het meest geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Tussen 17 februari en 4 maart heeft de jeugd de kans het leukste plaatje te schieten. Kijk voor meer informatie op www.kasteeldehaar.nl.

Meer berichten