Logo stadsbladutrecht.nl


Kerstdienst bij Utrechtse Bethel Pinkstergemeente

Bij de Bethel Pinkstergemeente in Utrecht wordt Eerste Kerstdag om 14.30 uur een kerstdienst gehouden. De gemeente wil iedereen de gelegenheid bieden om met elkaar kerstfeest te vieren.

UTRECHT - "Met het kerstfeest vieren wij de geboorte van Jezus Christus", laat de gemeente in een bericht weten. "In een wereld waar veel gebeurt, willen wij u kennis laten maken met de Vredevorst, de Koning Die binnen in ons de vrede wil brengen. In een wereld waar termen als chaos, ontevredenheid en strijd de boventoon voeren, snakt menigeen naar inwendige rust voor een gelukkig leven. Ervaar (geestelijke) liefde, vrede en innerlijke rust in een ongedwongen, liefdevolle en vredige sfeer."
De Bethel Pinkstergemeente is een kleine gemeente en ontvangt nieuwelingen gastvrij. Iedereen wordt in zijn/haar waarde gelaten, in elke situatie.  

Na afloop van de kerstdienst wordt er een hapje en een drankje geserveerd en kan er nagepraat worden. De dienst begint om 14.30 uur op maandag 25 december. De Bethel Pinkstergemeente is gevestigd in de Jeruel Kapel aan de Ivoordreef 2 in Utrecht Overvecht.
 

reageer als eerste
Meer berichten