Foto: Botanische Tuinen

Kids knutselen voor dieren

UTRECHT - Op woensdag 29 november kunnen kinderen (én hun (groot)ouders) in de Botanische Tuinen Utrecht weer aan de slag om allemaal lekkere hapjes te maken voor vogels in de tuin of op het balkon.

Voor al die hongerige wintervogels is in de winkel van alles te koop. Maar het natuurlijk veel leuker om zelf wat lekkers voor ze te maken. Kinderen gaan aan de slag om een pittentaartje of een smakelijke pinda- of bessenketting te maken. Of dennenappels gevuld met vogelpindakaas. Wie het leuk vindt om deze dingen in elkaar te knutselen is welkom van 11.00 tot 15.30 uur. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Kleintjes hebben wel begeleiding van (groot)ouders nodig.

De toegang is gratis voor kinderen tot en met 12 jaar (alleen onder begeleiding), voor het materiaal wordt een bijdrage van 5 euro gevraagd. Om te weten hoeveel materiaal nodig is, is het nodig om je op te geven. Dit kan tot en met 26 november via botanische.tuinen@uu.nl of via 030-2531826. De Botanische Tuinen op Fort Hoofddijk (Budapestlaan 17, Utrecht) zijn dagelijks geopend van 10.00 uur tot 16.30 uur. De Tuinen zijn bereikbaar met Qbuz lijn 12 of 28. Info: www.uu.nl/botanischetuinen.

Meer berichten

Shopbox