Logo stadsbladutrecht.nl


Lezers van het Stadsblad kunnen kaarten winnen voor de VerzamelaarsJaarbeurs. Foto: Jaarbeurs Utrecht
Lezers van het Stadsblad kunnen kaarten winnen voor de VerzamelaarsJaarbeurs. Foto: Jaarbeurs Utrecht (Foto: Jaarbeurs Utrecht)

Lezersactie: gratis naar de VerzamelaarsJaarbeurs

UTRECHT - De VerzamelaarsJaarbeurs, die wordt gehouden op 11 en 12 november in de Jaarbeurs in Utrecht, is Europa's grootste verzamel- en vintage-evenement. Het is dé fysieke ontmoetings- en handelsplaats waar verzamelaars, liefhebbers van vintage en handelaren samenkomen voor een leuke dag uit, om rond te snuffelen, inspiratie op te doen en om dat unieke item aan te schaffen waar ze al jaren naar op zoek zijn.

Er zijn aparte afdelingen voor speelgoed, glas, aardewerk, boeken & strips, sieraden, munten, postzegels, archeologie, ansichtkaarten, fifties, sixties & seventies spullen en design woon- en interieurartikelen. Daarnaast kan men op meerdere gezellige terrassen elkaar de nieuwe aanwinsten laten zien of ideeën uitwisselen.

Vast onderdeel van de VerzamelaarsJaarbeurs is bovendien de Mega Platen & CD Beurs. Een hemel op aarde voor liefhebbers van popmuziek met een gigantisch aanbod van singles, lp's, cd's, dvd's en allerlei popsnuisterijen.

Win gratis kaarten

Stadsblad Utrecht mag 5x2 kaarten weggeven ter waarde van 12,50 euro voor de VerzamelaarsJaarbeurs. Deze kaarten winnen? Ga dan naar de Facebookpagina van het Stadsblad (www.facebook.com/StadsbladUtrecht), like het bericht over de VerzamelaarsJaarbeurs en plaats een reactie onder het bericht waarom je de kaarten wil hebben. De winnaars worden via Facebook bekend gemaakt.

Meer berichten