Logo stadsbladutrecht.nl


Foto: The Basket

Utrechtse Kampioenschappen Stef Stuntpiloot bij The Basket

UTRECHT - Als er één spel is waar studenten bloedfanatiek in zijn, is het Stef Stuntpiloot. De voorgaande edities waren succesvol met zelfs een voormalig Nederlands kampioen als winnaar. Goed nieuws voor iedereen die zijn kwaliteiten wil laten zien, want op woensdagavond 11 oktober wordt de 4e editie van de Utrechtse Kampioenschappen Stef Stuntpiloot bij The Basket op de Uithof (Utrecht Science Park) georganiseerd.

Stef Stuntpiloot is eigenlijk vrij eenvoudig; het enige wat je hoeft te doen is jouw kippen (muntjes) beschermen tegen de rondvliegende piloot Stef. Het spel wordt gespeeld door 4 deelnemers, elke deelnemer heeft 3 muntjes en de deelnemer die zijn muntjes uiteindelijk staande weet te houden, wint! Woensdag 11 oktober 2017 strijden vele teams vanaf 19.30 uur om de kampioenen van Utrecht te worden. 

Tijdens de Utrechtse Kampioenschappen speel je het toernooischema af met een team van twee personen. Het betreft een open kampioenschap, deelname kost 2 euro per persoon en er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je tijdig aan. Kijk voor informatie, aanmelden en tips op utrecht.thebasket.nl/stef.
 

Meer berichten

Shopbox