Logo stadsbladutrecht.nl

Grote Tweedehands Speelgoedbeurs in Hart van Hoograven

Op 3 en 4 november organiseren vrijwilligers in Buurthuis Het Hart van Hoograven weer de jaarlijkse tweedehands Speelgoedbeurs. Op deze beurs vindt u binnen- en buitenspeelgoed, spellen, puzzels, verkleedkleren, kinder- en stripboeken, sportartikelen en collectors items. Een prachtige gelegenheid om alvast voor Sinterklaas de eerste inkopen te doen. 

UTRECHT - Deze speelgoedbeurs vindt plaats in Buurthuis Hart van Hoograven, ’t Goylaan 77, Utrecht. Meer informatie en de spelregels is te vinden op www.beurzenhoograven.nl. De spullen die u te koop wilt aanbieden, kunt u voor de verkoop zelf thuis prijzen. U kunt vanaf vrijdag 13 oktober, 20.00 uur een klantnummer aanvragen via www.beurzenhoograven.nl.

Verkoop

Het speelgoed wordt verkocht op vrijdagavond 3 november van 20.30 tot 21.30 uur en zaterdagochtend 4 november van 9.30 tot 11.30 uur. Als u speelgoed inlevert kunt u al op vrijdagavond van 19.30 tot 20.30 uur winkelen op vertoon van uw voorrangsnummer.

Boven op de prijs op het kaartje wordt bij de kassa 15 procent in rekening gebracht voor de organisatie. Er worden geen kinderen toegelaten, ook niet in wandelwagen of buggy. Op zaterdagochtend kunnen kinderen eventueel terecht in de speelhoek. De organisatie geeft tassen uit om mee te winkelen. De eigen tas neemt de organisatie bij binnenkomst in bewaring. Er is geen pinautomaat aanwezig.

Inleveren

Vanwege de beperkte ruimte, kunnen maximaal 110 klanten hun speelgoed aanbieden. U kunt vanaf vrijdag 13 oktober, 20.00 uur, een klantnummer aanvragen via onze website www.beurzenhoograven.nl. 15 procent van de vastgestelde prijs wordt ingehouden om de organisatiekosten te dekken.

Thuis prijzen

Na ontvangst van een klantnummer kunt u uw speelgoed thuis prijzen volgens de richtlijnen die u vindt op onze website www.beurzenhoograven.nl. Thuis geprijsd speelgoed kunt u inleveren bij buurthuis Hart van Hoograven op donderdag 2 november van 19.30 tot 21.00 uur of op vrijdag 3 november van 9.00 tot 10.30 uur.

Organisatie

De beurzen worden georganiseerd onder verantwoordelijkheid van Stichting Beurzen Hoograven en bestaan al meer dan 35 jaar. Bewoners uit Utrecht-Zuid en omgeving zijn betrokken als vrijwilliger (ruim 70) en/of als klant (zo'n 400). Op de beurs worden tweedehands goederen ingebracht en verkocht zonder winstoogmerk. De beurzen beogen de onderlinge samenhang te vergroten en duurzaamheid te stimuleren. Mensen met een krappe beurs krijgen de kans om voor een gering bedrag leuke kleding of speelgoed aan te schaffen voor hun kinderen. Jaarlijks vinden twee tweedehands kledingbeurzen plaats, één in het voorjaar en één in het najaar. Daarnaast wordt er in het najaar een tweedehands speelgoedbeurs georganiseerd.

Meer berichten

Shopbox