• Alles
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Lezingen
 • (14)
  Bijeenkomst
 • (23)
  Theater
 • (1)
  Natuur
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Cursus-Workshop

Stand-up Comedy Show

donderdag 17 december 21:30 uur

Kristel Zweers

Kristel is een cabarettalent. Een vrouw met lef! Ze weet het publiek te fascineren. Levensecht en met scherpe humor vertelt ze over de dingen waar ze tegen aan loopt. Ze is al enkele jaren actief als Stand-up Comedian. Ook was ze te zien bij 'De Lama’s' en 'Gehaktdag'. Kortom een vrouw met ballen waar je niet zomaar omheen kunt.

Jeroen Leenders

Hij debuteerde als comedian op 8 juli 2007. In 2008 werd hij tweede bij de 123 Comedy Award en was hij de winnaar van de Gouden Kabouter op het Eindhoven Cabareteske. In 2010 deed Leenders mee aan het Leids Cabaret Festival. Hij won de juryprijs. In het theaterseizoen 2009-2010 toerde hij met de show Sorry, ik ben Jeroen Leenders. Vanaf 2010 stortte Jeroen zich volledig in het comedy circuit en werkte niet langer als taxi chauffeur in Antwerpen. Na het spelen van 3 solo shows is Jeroen begin 2014 gestart met The Jeroen Leenders Experience in Cafe The Joker in Antwerpen. Het doel was om elke maand een nieuw half uur à 45 minuten brengen. To push his limits. Een trap onder zijn kont om te creëren, angsten los te laten en zijn maximaal potentieel durven op te zoeken. Het spreekt voor zich dat falen inherent was aan deze onderneming. The Jeroen Leenders Experience zou je kunnen omschrijven als toegang tot de directe stream of consciousness binnen in het humorvolle brein van Jeroen. Het opzoeken van nieuwe grenzen, het opzoeken van nieuw publiek.

Teun van den Elzen (1993) werd opgeleid als politicoloog maar verwacht geen politieke correctheid bij deze vlijmscherpe Brabander. Hij spaart niets of niemand - en allerminst zichzelf - wanneer hij zijn blik op de wereld deelt met het publiek. Een jaar na z’n eerste open mic (Zetten, februari 2018) won hij de Comedy Talent Award én de juryprijs van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Daarnaast stond hij dit jaar op Paaspop, het Utrecht International Comedy Festival en Puur Gelul (’t Paard van Troje).

Uit het Griffioen/Zuidplein juryrapport:

“Het spel van Teun van den Elzen is energiek en prettig om naar te kijken en hij heeft een goede timing. Door zijn persoonlijke leven te vervlechten met engagement én de grenzen van de grap op te zoeken, laat Teun zien dat hij veel in zijn mars heeft.”

Social Media

www.impresariaatwillem.nl

facebook @impresariaatwillem

twitter @impresariaatw


deel deze activiteit

Locatie

Werftheater
Utrecht
Oudegracht 60
3507lb


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden