• Alles
 • (1)
  Film
 • (2)
  Overig
 • (1)
  Lezingen
 • (8)
  Bijeenkomst
 • (22)
  Theater
 • (3)
  Muziek
 • (3)
  Cursus-Workshop
 • (1)
  Kinderevenement

Stand-up comedy show

woensdag 16 december 21:30 uur

Adam Fields De Londenaar die in Amsterdam rondwandelt. Niet als Easyjet weekendtoerist, maar als gerespecteerd, permanent bewoner. Hij observeert ons Nederlanders. Verbaast zich, verrast zich en verkneukelt zich. Want ondanks dat Adam al jaren hier woont, is hij toch een echte Engelsman gebleven. Op het toneel deelt hij zijn verbazing met het publiek, houdt hij mensen een spiegel voor. Zijn grote kracht ligt in de manier waarop hij de Nederlandse ervaringen beziet met zijn onnavolgbare Britse gevoel voor humor. Adam is vaste MC en headliner in het Comedy Café Amsterdam. Adam Fields is de ideale gastheer om een avond in full swing te krijgen. Visueel sterk met politiek geladen statements tot aan volkomen flauwekulverhalen. Een rasentertainer en een publiekslieveling. Honderden shows heeft Adam inmiddels al gespeeld, solo, als headliner en als presentator. In de clubs, de theaters en op de vele bedrijfsevenementen. Adam verscheen in veel reclamespotjes (o.a. als Tony Blair) sommige wereldwijd. Zo zagen de Australische televisiekijkers Adam reclame maken voor TomTom. Ook is Fields regelmatig op de Nederlandse TV te bewonderen.

Wouter Monden is een comedian die veel optreedt in Nederland, België en Engeland. Als sympathiek uitziende jongen pakt hij het publiek moeiteloos in maar hij kan hard en cynisch uit de hoek komen als het gaat om dingen die hij écht belangrijk vindt. Door zijn energieke presentatie is hij een veel gevraagd MC. Hij won de juryprijs van de Culture Comedy Award 2010. De jury roemde hem om zijn hoge grapdichtheid, diversiteit en actualiteit en riep hem uit tot het grootste stand-up comedy talent. Inmiddels behoort Wouter tot de harde kern van comedyland.

Janneke Jager

Janneke won ooit de Publieksprijs van het Utrechts Cabaretfestival (2013). Ze was te zien op NPO2, in de Flair, het AD, LEVEN! Magazine en de Vrouw Glossy en ja, ook wel meerdere keren op de radio te horen. Janneke overdrijft graag een beetje. Af en toe kan ze je tot tranen toe ontroeren. Het liefst doet ze allebei; een drama Queen met een vleugje Groningse nuchterheid.

Social Media

www.impresariaatwillem.nl

facebook @impresariaatwillem

twitter impresariaatw


deel deze activiteit

Locatie

Werftheater
Utrecht
Oudegracht 60
3507lb


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden