• Alles
 • (1)
  Lezingen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Theater
 • (1)
  Muziek
 • (1)
  Kinderevenement

Roze wolk wordt grijs gebied

woensdag 15 mei 10:00 - 12:30 uur

De eerste periode na de bevalling heeft 1 op de 8 vrouwen last van lichte tot zeer ernstige psychische klachten. Dit heeft een enorme impact op jou als moeder maar ook op je partner, je kind en omgeving. Gedegen hulp en behandeling is op zijn plaats, maar dan daarna, hoe verder? Hoe krabbel je op als een tijd wat bedoeld is als de mooiste periode van je leven, de zwaarste blijkt te zijn en je klachten wel wat verder reiken dan enkel vermoeidheid en kraamtranen?

Het meest gehoorde (goedbedoelde) advies van de omgeving tijdens de kraamtijd luidt dan ook ‘wel genieten hoor’. Maar wat als dat niet lukt? Wat als je roze wolk een tijd van twijfel en onzekerheid is geworden en er een sluier van mist over je geluk heen hangt?

In deze cursus praten we over een tijd die kort of wat langer geleden achter je ligt en we kijken wat bij kan dragen in verder herstel na een (postnatale) depressie, posttraumatische-stressstoornis, (kraambed)psychose of andere aanverwante psychische klachten voortvloeiend uit de zwangerschap of bevalling. Er is ruimte voor je verhaal, onder het mom van delen is helen.

Aanmeldingen onder deze link:

https://www.enikrecoverycollege.nl/trainingen/roze-wolk-wordt-grijs-gebied/?back=action%3Dtraining%26pagina%3D1%26query%3Droze%2Bwolk%2Bwordt%2Bgrijs%2Bgebied%26type%3D%26maand%3D%26location%3Dhoograven


deel deze activiteit

Locatie

Enik Recovery College
Utrecht
Vaartscherijnstraat 51
3523tb


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden