• Alles
 • (1)
  Lezingen
 • (6)
  Bijeenkomst
 • (5)
  Evenement
 • (2)
  Muziek

Ontwikkel jezelf door theater/Groep Totem

vrijdag 15 november 10:30 - 12:30 uur

Toneel is experimenteren met rollen die je in het dagelijks leven als moeilijk ervaart en het ontdekken van kanten van jezelf die je sterker kunnen maken. Overwin angsten, maak korte metten met stigma’s en ervaar de meerwaarde van het samen ervaren in een beschermde omgeving.

Vaardigheden en plezier!

Naast het ervaren en hebben van plezier met een groep, werken we ook aan verschillende vaardigheden. Zo doen we stem-, houdings-, bewegings- en speloefeningen. De oefeningen dragen bij aan het versterken van niet alleen jezelf maar ook het versterken van de groep als een geheel.

Groep Totem

Bij groep Totem houd je je bezig met improvisatietheater. Hoe creëer je spanning in een verhaal? Door verschillende technieken aan te leren, kun je verschillende karakters neerzetten. Hoe zou je bijvoorbeeld reageren vanuit het gevoelige watertype? Of het type aarde, lucht of vuur? Tijdens het theaterspel vergroot je de types uit. Non-verbale communicatie speelt hierbij een grote rol. Je kunt nog zoveel zeggen, maar het komt pas over als je het ook in je houding en mimiek laat zien.

Aanmeldingen onder deze link:

https://www.enikrecoverycollege.nl/trainingen/ontwikkel-jezelf-door-theater-groep-totem/?back=action%3Dtraining%26pagina%3D1%26query%3Dontwikkel%2Bjezelf%2Bdoor%2Btheater%2Bgroep%2Btotem%26type%3D%26maand%3D%26location%3Dhoograven


deel deze activiteit

Locatie

Enik Recovery College
Utrecht
Vaartscherijnstraat 51
3523tb


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden