• Alles
 • (4)
  Lezingen
 • (19)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Muziek
 • (3)
  Cursus-Workshop

Online dialoog: vaccineren?

dinsdag 26 januari 10:00 t/m 12:00 uur

Foto: Arek Socha

Vaccineren is voor veel mensen vanzelfsprekend. De griepprik, de 22 wekenprik voor zwangeren, inentingen voor kinderen of als je verre reis maakt. Hoe zit dat met het nieuwe coronavaccin? Sommige mensen zijn onzeker over de betrouwbaarheid en veiligheid van het vaccin. Hoe ervaar jij dat?

Bestaat er voor jou geen twijfel en sta je als eerste in de rij als je aan de beurt bent? Of weet je nog niet zeker of je gevaccineerd wil worden en heb je meer informatie nodig? Welke invloed heeft je omgeving op die keuze, de verhalen in de media, de angst voor eventuele risico’s? Hoe ga je in gesprek met mensen die hier anders over denken? Helpt luisteren en in gesprek gaan? Of is er nog iets anders nodig? In deze dialoog praten we daarover en luisteren we naar elkaar. Iedereen is van harte welkom!

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt aan onderling begrip, verbondenheid en inzicht. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Écht luisteren ligt aan de basis hiervan.

Graag aanmelden via de website van Utrecht in Dialoog: https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/vaccineren/2021-01-26/.


deel deze activiteit

Locatie

Online
Utrecht
Drift 11
3512br


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden