• Alles
 • (1)
  Algemeen
 • (18)
  Bijeenkomst
 • (10)
  Theater
 • (2)
  Muziek
 • (2)
  Cursus-Workshop

StoryTrail stadswandeling Utrecht

zondag 29 november 14:00 uur

StoryTrail.nl

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op elke zondag in november een StoryTrail stadswandeling door de binnenstad van Utrecht. Je bent van harte welkom bij deze bijzondere mix van historie en verteltheater.

Wie met de verhalenverteller van theatergezelschap Stadsavonturen door Utrecht wandelt, kan genieten van prachtige torens, tuinen, stegen en pleinen. Maar vooral ook van de verhalen die daar verborgen liggen. Verhalen over heiligen en schijnheiligen. Over schurken, helden en bouwmeesters. Én over een vrouw die zich uit pure vroomheid liet opsluiten in de muur van een kerk.

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert de verhalenverteller de ene na de andere stadslegende uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Utrecht tijdens een verhalenwandeling die je niet snel meer zult vergeten.

Je kunt meewandelen met de StoryTrail stadswandeling Utrecht op zondag 1, zondag 8, zondag 15, zondag 22 en zondag 29 november 2020. Aanvang: 14:00 uur (8 november: 11:00 uur). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.


deel deze activiteit

Locatie

Academiegebouw
Utrecht
Domplein 29
3512je


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden