• Alles
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Lezingen
 • (9)
  Bijeenkomst
 • (26)
  Theater
 • (1)
  Tentoonstelling
 • (4)
  Muziek
 • (4)
  Cursus-Workshop

Internationaal Lied Festival Zeist

vrijdag 30 oktober 11:00 t/m 22:00 uur

Complete festivalervaring in een dag

Als Zeist in herfstkleuren getooid is organiseert het Internationaal Lied Festival Zeist de Najaarsdag. Op vrijdag 30 oktober geniet u overdag van recitals door jong, aanstormend talent en ’s avonds van een optreden met de onvolprezen, Nederlandse bariton Maarten Koningsberger en The Atlantic Trio. Als kers op de taart bent u ook getuige van de wereldpremière van een nieuwe liedcompositie.

11.00 uur Figi/Zeist

Het Young Singers Platform laat zich nog het best omschrijven als een spannende auditie waarin de liedduo’s dingen naar een kans om in 2021 twee recitals te geven op internationaal bekende podia. Van welke twee duo’s gaat u tijdens het Internationaal Lied Festival Zeist en het Oxford Lieder Festival in 2021 meer horen? Een jury met daarin coryfeeën uit de Nederlandse liedwereld, zoals Elly Ameling, Robert Holl en Annett Andriesen, zal zich daarover uitspreken.

20.15 uur Figi/Zeist

We zouden het bijna vergeten, maar 2020 is het Beethovenjaar. Het avondrecital is dan ook een ode aan het pionierswerk van deze componist die het romantische lied op de kaart zette. Wat het avondrecital extra bijzonder maakt is dat u liederen hoort in een bezetting voor zanger en pianotrio. Een combinatie die na Beethoven in de vergetelheid raakte, maar door pianist Bas Verheijden nieuw leven werd ingeblazen met eigen arrangementen. Kom dus luisteren en laat u een dag lang meevoeren in de wereld van het lied!

Informatie en kaartverkoop

data : vrijdag 30 oktober 2020

locatie : Hotel Theater Figi

Het Rond 2, 3701 HS Zeist

kaarten : www.ilfz.nl


deel deze activiteit

Locatie

Zeist
onbekend
Socrateslaan 22a
3707gl


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden